GLAVNA PROIZVODI PROIZVODNJA RESURSI FIRMA KONTAKT
RP ISTORIJA I NAŠA BUDUĆNOST VIZIJA MISIJA

Mi smo porodična kompanija koja posluje već 26 godina. Radimo zato što moramo, a kažu da su najbolje one kompanije koje rade zato što moraju. Takođe, znamo da ključna reč u porodičnom poslu nije „porodica“, već „biznis“.

Posebno insistiramo na tome da se naše nalepnice mogu dopisivati od strane kupaca. Naše nalepnice su fleksibilne, podstiču kreativnost, omogućuju našim kupcima uvek aktuelne poruke, što je veoma značajno u svetu u kome su stalne samo promene.

Proizvodimo nalepnice (samolepljive etikete, štampom iz rolne u rolnu, tehnikom visoke štampe (flexo) štampanjem u 8 boja, i za naše kupce, a našim kupcima (mušterijama) nudimo mogućnost da obeleže svoj proizvod, izdvoje ga, poruče i zavedu. Mi u najkraćem, ustvari, nudimo rešenja za specifične potrebe naših mušterija. Kao takvi, mi nemamo stalne proizvode, već rešenja za sve specifične potrebe naših mušterija. Jer, kada se radi o nalepnicama, posedujemo veliko iskustvo i znanje o proizvodnji i primeni većine samolepljivih materijala koji se danas pojavljuju na svetskom tržištu

Naši kupci su kompanije (hemijska industrija, prehrambena industrija, farmaceutska industrija), veliki trgovinski lanci i prodavnice. Lako se može zaključiti da mi poslujemo u oblasti marketinga među organizacijama. Mi smo ponosni na naše kupce i uvek slavimo njihovu novu porudžbinu, zato što tek onda znamo da ispunjavamo njihova očekivanja. Mi ne koristimo telefonske sekretarice. Na naše telefone će se uvek javiti živi glas, posle jednog telefonskog zvona, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Štamparija “RP” je osnovana 15.09.1989 godine U Gornjem Milanovcu. Osnivači firme su Milomir Rakić i Zvonko Petrović.

STRATEŠKI CILJEVI
MILOMIR RAKIĆO NAMA

Piter Druker je svojevremeno izjavio:

“Gde god vidiš uspešan biznis, znaj da je neko u jednom trenutku doneo hrabru odluku.”

Tu hrabru odluku su 1989 godine doneli osnivači firme inženjer Zvonko Petrović I Milomir Rakić, kojih se uvek sećamo I koje ćemo uvek pominjati, jer “samo sećanja imaju oči sokolove” (Žoze Saramago).

Još uvek se pridržavamo njihovih saveta:

  1. Uspeh se sastoji u tome da se izbegne neuspeh!
  2. Uspeh dolazi iznutra. Firme u kojima među zaposlenima vlada međusobno poverenje I poštovanje imaju sve šanse da izbegnu neuspeh!
  3. Da uvek treba da negujemo korektne partnerske odnose, kako sa kupcima tako I sa dobavljačima.
  4. Da nikad ne igramo sa partnerima igru sa nultom sumom. Igra u kojoj je dobitak nečiji gubitak. Ne želimo dobitke koji su nečiji gubitak!
  5. Da učinimo od majke prirode, te veoma stare osobe beskrajnog pamćenja. Osobe koja ne oboleva od Alchajmerove bolesti. Majka priroda voli suvišnost, voli da na raspolaganju uvek ima rezervne delove. Pa tako i mi u našoj kompaniji imamo rezervne kapacitete I delove, kako bi uvek bili u mogućnosti da odgovorimo na zahteve naših kupaca.

Obezbediti stabilno i sigurno poslovanje firme u području proizvodnje samolepljivih nalepnica a time i:

Voditi takvu poslovnu politiku firme, koja omogućava radnicima bezbedan i siguran rad, bez opasnosti od otpuštanja i bez rizika i opasnosti od povrede na radu bilo koje vrste, je naš imperativ.

Stalna brigu o zaštiti životne sredine i davanje doprinosa zdravoj sredini i zdravom životu i radu u okruženju.

Biti najbolji u grupi proizvođača samolepljivih etiketa i flexo štampe u Srbiji.

Obezbediti i stalno imati na listi kupaca renomirane privredne organizacije.

Biti firma u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet vlasnika, zaposlenih, isporučilaca materijala i kupaca gotovih proizvoda i usluga.

Svojim ukupnim poslovanjem obezbediti dobar imidž i ugled u okruženju i dati istinski doprinos održivom razvoju kako firme, tako i okruženja.

U čast naših osnivača

Zvonka i Milomira.


Obično “razočaranje i bol odvode

misli u prošlost” (Ivo Andrić), mi se prošlosti sećamo sa lepim razlogom.

A razlog je sledeći:

Konačno smo se posle više seoba skućili.

Konačno smo opremu smestili u odgovarajući prostor koji je danas u našem vlasništvu.

I eto, lepog razloga za sećanje na početak.


Ovih dana “leta gospodnjeg” 2016. godine, obuzimaju nas sećanja na naše početke. Na godinu 1989. kada smo počinjali sa “opremom” koja je mogla stati na jedan radni stočić.

Budućnost? Niko nema savetodavca za sudbinu.

Trenutno smo opsednuti razmišljanjima o tehnologijama koje će biti otkrivene u budućnosti. Kada biti spreman i imati rešenja koja čekaju na probleme?! Biti spreman za izazove budućnosti, jer kako reče Paster:

“Sreća služi spremne.”

POLITIKA KVALITETA PIB OBRAZAC PDV OBRAZAC OBRAZAC ZA IDENTIFIKACIJU VRHUNSKI KAKO DO SAMOLEPLJIVI RP KVALITET PODACI PROIZVODI NAS WEBSAJT DIZAJN INDUSTRIJSKE NALEPNICE LOGISTIČKE NALEPNICE TERMALNE NALEPNICE KOMERCIJALNE NALEPNICE PREPRESS KARAKTERISTIKE

Loading...

Etikete za etikeciju ENG SRB СРБ
 
ISO 9001 ISO 14001