Ми смо породична компанија која послује преко 30 година. Радимо зато што морамо, а кажу да су најбоље оне компаније које раде зато што морају. Такође, знамо да кључна реч у породичном послу није „породица“, већ „бизнис“.

Посебно инсистирамо на томе да се наше налепнице могу дописивати од стране купаца. Наше налепнице су флексибилне, подстичу креативност, омогућују нашим купцима увек актуелне поруке, што је веома значајно у свету у коме су сталне само промене.

Производимо налепнице (самолепљиве етикете, штампом из ролне у ролну, техником високе штампе (флеxо) штампањем у 8 боја, и за наше купце, а нашим купцима (муштеријама) нудимо могућност да обележе свој производ, издвоје га, поруче и заведу. Ми у најкраћем, уствари, нудимо решења за специфичне потребе наших муштерија. Као такви, ми немамо сталне производе, већ решења за све специфичне потребе наших муштерија. Јер, када се ради о налепницама, поседујемо велико искуство и знање о производњи и примени већине самолепљивих материјала који се данас појављују на светском тржишту.

Наши купци су компаније (хемијска индустрија, прехрамбена индустрија, фармацеутска индустрија), велики трговински ланци и продавнице. Лако се може закључити да ми послујемо у области маркетинга међу организацијама. Ми смо поносни на наше купце и увек славимо њихову нову поруџбину, зато што тек онда знамо да испуњавамо њихова очекивања. Ми не користимо телефонске секретарице. На наше телефоне ће се увек јавити живи глас, после једног телефонског звона, 24 сата дневно, 365 дана у години.

Штампарија “РП” је основана 15.09.1989 године У Горњем Милановцу. Оснивачи фирме су Миломир Ракић и Звонко Петровић.

Питер Друкер је својевремено изјавио:

“Где год видиш успешан бизнис, знај да је неко у једном тренутку донео храбру одлуку.”

Ту храбру одлуку су 1989 године донели оснивачи фирме инжењер Звонко Петровић И Миломир Ракић, којих се увек сећамо И које ћемо увек помињати, јер “само сећања имају очи соколове” (Жозе Сарамаго).

Још увек се придржавамо њихових савета:

1. Успех се састоји у томе да се избегне неуспех!

2. Успех долази изнутра. Фирме у којима међу запосленима влада међусобно поверење И поштовање имају све шансе да избегну неуспех!

3. Да увек треба да негујемо коректне партнерске односе, како са купцима тако И са добављачима.

4. Да никад не играмо са партнерима игру са нултом сумом. Игра у којој је добитак нечији губитак. Не желимо добитке који су нечији губитак!

5. Да учинимо од мајке природе, те веома старе особе бескрајног памћења. Особе која не оболева од Алцхајмерове болести. Мајка природа воли сувишност, воли да на располагању увек има резервне делове. Па тако и ми у нашој компанији имамо резервне капацитете И делове, како би увек били у могућности да одговоримо на захтеве наших купаца.

ВИЗИЈА

Бити најбољи у групи произвођача самолепљивих етикета и флеxо штампе у Србији.

Обезбедити и стално имати на листи купаца реномиране привредне организације.

Бити фирма у чијим се вредностима одражава достојанство и интегритет власника, запослених, испоручилаца материјала и купаца готових производа и услуга.

Својим укупним пословањем обезбедити добар имиџ и углед у окружењу и дати истински допринос одрживом развоју како фирме, тако и окружења.

МИСИЈА

Обезбедити стабилно и сигурно пословање фирме у подручју производње самолепљивих налепница а тиме и:

Сигурну егзистенцију и добар стандард власника и свих запослених радника;

Редовно измиривање обавеза према окружењу и друштву у виду пореза и такси;

Редовно измиривање финансијских обавеза према добављачима материјала и кооперантима.

Водити такву пословну политику фирме, која омогућава радницима безбедан и сигуран рад, без опасности од отпуштања и без ризика и опасности од повреде на раду било које врсте, је наш императив.

Стална бригу о заштити животне средине и давање доприноса здравој средини и здравом животу и раду у окружењу.

Историја и наша будућност  

Ових дана “лета господњег” 2019. године, обузимају нас сећања на наше почетке. На годину 1989. када смо почињали са “опремом” која је могла стати на један радни сточић.

Будућност? Нико нема саветодавца за судбину.

Тренутно смо опседнути размишљањима о технологијама које ће бити откривене у будућности. Када бити спреман и имати решења која чекају на проблеме?! Бити спреман за изазове будућности, јер како рече Пастер:

“Срећа служи спремне.”

ОСНИВАЧИ

У част наших оснивача Звонка и Миломира.

Обично “разочарање и бол одводе мисли у прошлост” (Иво Андрић), ми се прошлости сећамо са лепим разлогом.

А разлог је следећи:

Коначно смо се после више сеоба скућили. Коначно смо опрему сместили у одговарајући простор који је данас у нашем власништву.

И ето, лепог разлога за сећање на почетак.

Стратешки циљеви

Обезбедити активну сарадњу са великим и реномираним купцима, као и са купцима са посебним захтевима за квалитетом;

До 2019. године повећати обим производње и продаје за 20% у односу на садашњу производњу;

Обезбедити задовољство купаца квалитетом производа кроз стално тражење и примену савремених достигнућа у развоју опреме за производњу, као и стално усавршавање и унапређење знања запослених радника;

Стални развој и унапређење Система управљања квалитетом.

Основне вредности:

 Поштовање купца

Поштовање животне средине

Поштовање и безбедност запослених

Поштовање власника

Галерија

Контакт

: Штампарија РП доо


: Ибарски пут 31, Неваде, 32300 Г.Милановац, Србија


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs

Придружи нам се

: Facebook


: Instagram: Linkedin