PREPRESS

Prepress студио

Ми смо у нашој компанији запослили дизајнере чији је превасходни задатак да кординирају (визуализују) наше поруке којима се ми обраћамо нашој јавности. Значи: дизајн за сопствене потребе!

Не нудимо услуге дизајна нашим купцима, јер смо уверени, да су они тржишно орјентисани, да знају своје потрошаче и да по њиховој мери обликују(дизајнирају) своје призводе.

Наши купци знају ко је њихов потрошач и које су његове особине, па у складу с његовим понашањем и обликују (дизајнирају) своје производе и одговарајућу маркетинг стратегију употребљавајући најсавременије технике као што су позиционирање, диверзификација, диференцијација и сегментација.

Нашим купцима увек само нудимо савете који се односе на одређене специфичности и могућности наше штампе.

СОФТВЕРСКИ ЦЕНТАР

Наш пословни модел користи ЕРП софтверски пакет који омогућава потпуну контролу свих пословних процеса унутар фирме.

РП доо користи јединствена софтверска решења која укључују најлакшу и најбржу размену пословних информација унутар фирме. Софтвер је компатибилан са већином ЕРП система.

Наш пословни модел користи ЕРП софтверски пакет који омогућава потпуну контролу свих пословних процеса унутар фирме. То укључује значајне бенефиције: Брза потврда поруџбине, једноставно евидентирање, унапред дефинисање транспорта, комплетне информације и вођење купца, комплетне информације о производу.

Ми инвестирамо у нове софтверске технологије и ново радно окружење и тиме креирамо будућност већ од данас. Управо на примеру функционисања наше фирме, гради се пословни софтвер реномираног светског произвођања пословних апликација. Све то само због тога што знамо да је купац центар нашег универзума.

Star Proof је иновативно решење за припрему висококвалитетног уговореног проофа на инкјет штампачима -брзо и економично. Са Actual Dot системом се реплицира оригинални приказ. Star Proof испоручује врхунски квалитет прооф-а са интезивном тачком, оштром сликом, прецизно дефинисаном бојом и детаљима - као што би изгледали добијени на штампи. Са ROOM PROOFING архитектуром се обезбеђује иста високо квалитетна резолуција на сеперацијама, које се даље шаљу на плоче или филм, чиме Star Proof обезбеђује усаглашавање проофа-а и штампе.

NiceLabel Designer Pro нам омогућава да на веома једноставан професионални начин креирамо налепницу. Овај софтвер нуди све што је потребно за високо квалитетан дизајн етикета i EasyForms штампу.

Галерија

Контакт

: Штампарија РП доо


: Ибарски пут 31, Неваде, 32300 Г.Милановац, Србија


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs

Придружи нам се

: Facebook


: Instagram: Linkedin