GLAVNA PROIZVODI PROIZVODNJA RESURSI FIRMA KONTAKT
PROIZVODNJA I FLEKSO TEHNOLOGIJA

Glavni aduti su:

Ukupan kapacitet za preradu samolepljivog materijala, na godišnjem nivou, je cca 3.000.000 m². Da bi ovo postigli, u svojoj proizvodnji imamo pet štamparskih mašina (četri Gallus-a (dva flekso i dva letterpress) i jednog Edale-a)) kao i mašinu za konfekcioniranje sa automatskim namotačem (Rotoflex). Možemo štampati do 8 boja ili 8 boja i zaštitni UV lak. Maksimalna širina štampe etikete je 430 mm i maksimalna dužina etikete je 609 mm.

Letterpress je tehnika štampe koja je najsličnija ofset štampi.

Kao i druge tehnike koje se rade iz rolne u rolnu, služi za štampu samolepljivih etiketa i fleksibilne ambalaže.

Na savremenim flekso mašinama, uz korišćenje niza tehnoloških inovacija koje se tiču vrste materijala i načina izrade štamparskih formi, kvalitet flekso štampe se veoma približio kvalitetu ravne ofset štampe. Visokokvalitetna nalepnica je najvažnija komponenta koja pokazuje kvalitet proizvoda.

Proizvod sa visokokvalitetnom nalepnicom će privući pažnju kupca među sličnim proizvodima i taj proizvod će biti prodat u većem broju. Znači, kvalitet nalepnice igra veoma važnu ulogu u "životu" proizvoda i kompanije.

RP je prihvatio da je zadovoljstvo kupca osnovni princip, uvodeći poslednja dostignuća u tehnologiji izrade nalepnica u svoju proizvodnju, i kao rezultat imamo visok kvalitet, veliki kapacitet i kratke rokove isporuke našeg proizvoda.

Flekso štampa spada u kategoriju visoke štampe i postala je nezaobilazna tehnika u štampi ambalaže i ambalažnih etiketa.

Osnovne prednosti:

POLITIKA KVALITETAPIB OBRAZACPDV OBRAZACOBRAZAC ZA IDENTIFIKACIJUVRHUNSKIKAKO DOSAMOLEPLJIVIRPKVALITETPODACIPROIZVODINASWEBSAJT DIZAJNINDUSTRIJSKE NALEPNICELOGISTIČKE NALEPNICETERMALNE NALEPNICEKOMERCIJALNE NALEPNICEPREPRESS KARAKTERISTIKE

Loading...

Etikete za etikeciju ENG SRB СРБ
 
ISO 9001 ISO 14001