Производња и флеxо технологија

Флексо штампа спада у категорију високе штампе и постала је незаобилазна техника у штампи амбалаже и амбалажних налепница.

Основне предности:

Веома је погодна за штампу на неупојним подлогама (синтетички или метализирани материјали). Амбалажа са налепницом од истог материјала иде директно у рециклажу, без одвајања етикете од амбалаже, нпр. ПЕТ амбалажа и налепнице на ПЕТ фолији.

Штампа се из ролне у ролну. Ово је важно због каснијег евентуалног каширања (ламинирања) у дуплекс, триплекс и сличне вишеслојне материјале, као и због знатно бржег конфекционирања амбалаже или аплицирања налепница на полуаутоматским или аутоматским апликаторима.

Погодна је и економична за штампу великих тиража. Обично се штампају налепнице и амбалажа за призводе који су у масовној употреби (кесице и налепница за прехрамбене призводе, налепнице у хемијској индустрији, налепнице и декларације у фармацеутској индустрији и слично). 

На савременим флексо машинама, уз коришћење низа технолошких иновација које се тичу врсте материјала и начина израде штампарских форми, квалитет флексо штампе се веома приближио квалитету равне офсет штампе. Висококвалитетна налепница је најважнија компонента која показује квалитет производа.

Производ са висококвалитетном налепницом ће привући пажњу купца међу сличним производима и тај производ ће бити продат у већем броју. Значи, квалитет налепнице игра веома важну улогу у "животу" производа и компаније.

РП је прихватио да је задовољство купца основни принцип, уводећи последња достигнућа у технологији израде налепница у своју производњу, и као резултат имамо висок квалитет, велики капацитет и кратке рокове испоруке нашег производа.

Главни адути су:

Квалитет пре свега.

Применљивост (машинабилност).

Рокови испоруке (њих одређује увек наша муштерија).

Конкурентност цене.

Наше знање о налепницама које несебично расипамо; иначе, све друго штедимо.

Укупан капацитет за прераду самолепљивог материјала, на годишњем нивоу, је око 5.500.000м². Да би ово постигли, у својој производњи имамо шест штампарских машина (два Gallus-а, једног Edale-а, три МПС-а) као и три машине за конфекционирање са аутоматским намотачем (Rotoflex).           

Штампамо до 9 боја или 8 боја и заштитни УВ лак.

Максимална ширина штампе етикете је 430 мм и максимална дужина етикете је 609 мм.                                      

МИ ПРОИЗВОДИМО НАЛЕПНИЦЕ

Висококвалитетна налепница је најважнија компонента која показује квалитет производа.

Контакт

: Штампарија РП доо


: Ибарски пут 31, Неваде, 32300 Г.Милановац, Србија


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs

Придружи нам се

: Facebook


: Instagram: Linkedin