GLAVNA PROIZVODI PROIZVODNJA RESURSI FIRMA KONTAKT
SOFTVERSKI RAZVOJNI CENTAR

RP doo koristi jedinstvena softverska rešenja koja uključuju najlakšu i najbržu razmenu poslovnih informacija unutar firme. Softver je kompatibilan sa većinom ERP sistema.

Naš poslovni model koristi ERP softverski paket koji omogućava potpunu kontrolu svih poslovnih procesa unutar firme. To uključuje značajne beneficije: Brza potvrda porudžbine, jednostavno evidentiranje, unapred definisanje transporta, kompletne informacije i vođenje kupca, kompletne informacije o proizvodu.

Mi investiramo u nove softverske tehnologije i novo radno okruženje i time kreiramo budućnost već od danas. Upravo na primeru funkcionisanja naše firme, gradi se poslovni softver renomiranog svetskog proizvođanja poslovnih aplikacija. Sve to samo zbog toga što znamo da je kupac centar našeg univerzuma.

Star Proof je inovativno rešenje za pripremu visokokvalitetnog ugovorenog proofa na inkjet štampačima - brzo i ekonomično. Sa Actual Dot sistemom se replicira originalni prikaz. Star Proof isporučuje vrhunski kvalitet proof-a sa intezivnom tačkom, oštrom slikom, precizno definisanom bojom i detaljima - kao što bi izgledali dobijeni na štampi. Sa ROOM proofing arhitekturom se obezbeđuje ista visoko kvalitetna rezolucija na seperacijama, koje se dalje šalju na ploče ili film, čime Star Proof obezbeđuje usaglašavanje proofa-a i štampe.

Star Plate je softver za direktno štampanje na ploče ili film sa sposobnošću da proizvede visoko kvalitetni prikaz polutona.

NiceLabel Designer Pro nam omogućava da na veoma jednostavan profesionalni način kreiramo nalepnicu. Ovaj softver nudi sve što je potrebno za visoko kvalitetan dizajn etiketa i EasyForms štampu.

 

POLITIKA KVALITETA PIB OBRAZAC PDV OBRAZAC OBRAZAC ZA IDENTIFIKACIJU VRHUNSKI KAKO DO SAMOLEPLJIVI RP KVALITET PODACI PROIZVODI NAS WEBSAJT DIZAJN INDUSTRIJSKE NALEPNICE LOGISTIČKE NALEPNICE TERMALNE NALEPNICE KOMERCIJALNE NALEPNICE PREPRESS KARAKTERISTIKE

Loading...

Etikete za etikeciju
 
ENG SRB СРБ ISO 9001 ISO 14001