Dodatne informacije o Štampariji RP - Gornji Milanovac


Dragi kandidati,

Želimo da podelimo sa vama neke posebne projekte i inicijative koje čine Štampariju RP jedinstvenom radnom sredinom, punom inspiracije i mogućnosti za lični i profesionalni razvoj. Naša predanost inovacijama i društveno odgovornom poslovanju čini nas ponosnim i motivisanim da svakodnevno prevazilazimo granice štampe. Evo nekoliko informacija koje će vam pomoći da bolje upoznate našu kompaniju:

Održivost i zaštita životne sredine: U Štampariji RP, trudimo se da smanjimo negativan uticaj na životnu sredinu. Naša kompanija preduzima korake u smeru održivog poslovanja, kao što su korišćenje ekološki prihvatljivih materijala, recikliranje otpada i efikasno korišćenje resursa. Verujemo da je zaštita životne sredine odgovornost svakog pojedinca i posvećeni smo tome da budemo deo pozitivnih promena.

Društvena odgovornost: Uključeni smo u brojne inicijative i društvene projekte koji doprinose lokalnoj zajednici. Verujemo da je važno dati nazad zajednici u kojoj poslujemo. Kroz donacije, volontiranje i podršku raznim humanitarnim organizacijama, nastojimo ostaviti pozitivan uticaj na društvo i doprineti razvoju lokalne zajednice.

Inovativni projekti: Štamparija RP uvek teži da bude ispred vremena i da ponudi kreativna i inovativna rešenja svojim klijentima. Naši timovi rade na raznim projektima koji nas izdvajaju u industriji štampe. Učestvovanje u inovacijama nam pomaže da održimo konkurentnost i obezbedimo našim zaposlenima prilike za stvaranje i primenu novih ideja.

Edukacija i razvoj: Podrška ličnom i profesionalnom razvoju naših zaposlenih je jedan od naših prioriteta. Organizujemo interne obuke i seminare kako bismo podstakli konstantno usavršavanje i rast naših timova. Verujemo da snažni zaposleni čine snažnu kompaniju, stoga ulažemo u razvoj i napredak svakog člana naše organizacije.

Klijenti širom regiona: Naš rad je dopreo do klijenata širom regiona, što nam omogućava da se upoznamo sa različitim kulturama i zahtevima tržišta. Svojom regionalnom prisutnošću, stvaramo dinamično radno okruženje koje nudi izazove i prilike za profesionalni rast.

Kroz ove dodatne informacije, želimo da vam pružitmo uvid u vrednosti i inicijative koje čine Štampariju RP posebnom. Ako delite našu strast prema štampi, inovacijama i društvenoj odgovornosti, pozivamo vas da razmislite o pridruživanju našem timu.

Hvala vam što ste pokazali interesovanje za rad u Štampariji RP. Radujemo se što ćemo imati priliku da upoznamo talentovane pojedince koji su spremni da zajedno sa nama ostavljaju trag u svetu štampe.

Srdačno,

Tim za ljudske resurse Štamparije RP - Gornji Milanovac

OTVORENE POZICIJE

Kontakt

: ŠTAMPARIJA RP doo


: Ibarski put 31, Nevade, 32300 G.Milanovac, Srbija


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs


Pridružite nam se

: Facebook

: LinkedIn