Štamparija RP – mesto gde se prilike pretvaraju u uspeh!


Dobrodošli na stranicu "Karijera" Štamparije RP! Ovo je vaša prilika da postanete deo naše kreativne i dinamične porodice, koja već decenijama postavlja standarde u štamparskoj industriji. Nazivom ove stranice jasno ističemo našu posvećenost razvoju i brizi o našim zaposlenima, jer smo uvereni da je pravi tim ključ za postizanje izvanrednih rezultata.

Naša kompanija ima 34 godine iskustva i predstavlja sinonim za kvalitet i inovaciju u svetu štampe. Svaki zaposleni u Štampariji RP igra ključnu ulogu u našem uspehu, a mi smo ponosni na to što smo okupili stručnjake iz različitih oblasti koji dele našu strast prema vrhunskoj štampi.

Na ovoj stranici, želimo da vam pružimo uvid u naše vrednosti, otvorene pozicije, kao i način na koji negujemo radnu atmosferu koja je podsticajna, podržavajuća i inspirativna. Verujemo da će vas naša posvećenost kontinuiranom profesionalnom razvoju, timski duh i dinamično radno okruženje privući da se pridružite našem timu.

Pozivamo vas da nam se pridružite u stvaranju inspirativnih štamparskih rešenja i postanete deo naše porodice koja ceni vašu stručnost i entuzijazam.

Krenite na put ka uspehu i pošaljite nam svoj CV već danas! Naš tim zadužen za ljudske resurse pažljivo će razmotriti svaku prijavu i kontaktirati vas u vezi sa sledećim koracima u procesu zapošljavanja.

Srdačno,
Tim Štamparije RP - Gornji Milanovac

OTVORENE POZICIJE

Kontakt

: ŠTAMPARIJA RP doo


: Ibarski put 31, Nevade, 32300 G.Milanovac, Srbija


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs


Pridružite nam se

: Facebook

: LinkedIn