Radna kultura i timski duh


U Štampariji RP, verujemo da je naša radna kultura srž našeg uspeha. Oslanjamo se na vrednosti kao što su: pouzdanost, profesionalizam, kvalitet i partnerstvo, koje nas vode ka izvrsnosti u svakom segmentu našeg poslovanja. Naša kompanija nije samo radno mesto, već i inspirativna zajednica u kojoj svaki zaposleni ima priliku da raste, da stvara i da ostvari svoj pun potencijal.

Timski duh je jedan od temelja naše radne kulture. Podstičemo saradnju i međusobnu podršku među našim zaposlenima, jer verujemo da se najbolji rezultati postižu kada radimo zajedno kao jedan tim. Kroz timski rad, osnažujemo razmenu ideja, različitih perspektiva i kreativnosti, što nas vodi ka inovativnim rešenjima i prevazilaženju očekivanja naših kupaca.

Svakom našem zaposlenom omogućavamo da se oseća kao važan deo naše porodice. Nudimo podršku i razumevanje koje im pomaže da ostvare balans između profesionalnog i privatnog života. Naši timovi rade zajedno prema zajedničkim ciljevima, pri čemu dele uspeh i zajedno prevazilaze
izazove sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu.

Podstičemo lični razvoj naših zaposlenih kroz kontinuirano profesionalno usavršavanje. Ohrabrujemo naše zaposlene da prepoznaju i razvijaju svoje talente, pružajući im prilike da preuzmu odgovornost i inicijativu u svojim projektima.

Naša radna kultura je zasnovana na poštovanju i jednakim mogućnostima za sve. Nastojimo da stvorimo okruženje u kojem se svako oseća uvaženo, bez obzira na poziciju ili ulogu koju obavlja. Kroz pozitivnu radnu kulturu i timski duh, Štamparija RP ostvaruje snažne veze među zaposlenima i gradi osnovu za trajni uspeh. 

Ukoliko delite naše vrednosti i želite da budete deo dinamičnog tima 
koji teži izvrsnosti, pozivamo vas da se pridružite našoj porodici.

Tim Štamparije RP - Gornji Milanovac

OTVORENE POZICIJE

Kontakt

: ŠTAMPARIJA RP doo


: Ibarski put 31, Nevade, 32300 G.Milanovac, Srbija


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs


Pridružite nam se

: Facebook

: LinkedIn