Proces zapošljavanja u Štampariji RP


Dragi kandidati,

Zahvaljujemo vam na interesovanju za zapošljavanje u Štampariji RP - Gornji Milanovac. Vaš CV je važan korak ka postavljanju osnove za mogućnost da postanete deo našeg stručnog i kreativnog tima. U nastavku, detaljno ćemo vam objasniti korake u našem procesu zapošljavanja kako biste znali šta da očekujete nakon što pošaljete svoj CV.

Slanje CV-a: Prvi korak u procesu je slanje vašeg CV-a i propratnog pisma putem našeg obrasca za prijavu https://rp.rs/biznis_katalog/otvorene-pozicije/ ili preko e-mail adrese karijera@rp.rs . Pre slanja proverite da li su sve informacije u CV-u tačne i ažurirane, kako bismo bolje upoznali vašu stručnost i iskustvo.

Pregled prijava: Nakon što primimo vaš CV, naš tim za ljudske resurse će pažljivo pregledati svaku prijavu. Trudimo se da tretiramo sve prijave sa jednakom pažnjom i poštovanjem.

Selekcija kandidata: Ukoliko vaše kvalifikacije i iskustvo odgovaraju profilu otvorene pozicije, bićete uvršteni u uži izbor kandidata koji će biti pozvani na naredne korake u procesu zapošljavanja.

Intervju: Kandidati koji prođu prvi krug selekcije, biće pozvani na intervju. Ovo je prilika da nas upoznate, ali i da mi bolje upoznamo vas, vaše veštine, ciljeve i ambicije.

Provera referenci: U nekim slučajevima, možemo obaviti proveru referenci kako bismo potvrdili vaše prethodno radno iskustvo i veštine.

Ponuda za posao: Ako se vaše kvalifikacije, iskustvo i ličnost uklope sa zahtevima pozicije i ako prođete sve prethodne korake uspešno, dobićete ponudu za posao od naše kompanije.

Obaveštenje o statusu prijave: Razumemo koliko je važno da znate gde se nalazi vaša prijava tokom ovog procesa. Obećavamo da ćemo vas redovno obaveštavati o statusu vaše prijave. Bez obzira na ishod, svaki kandidat će biti obavešten o rezultatima svoje prijave.

U Štampariji RP verujemo u transparentnost i poštovanje prema svakom kandidatu. Naš cilj je da stvorimo pozitivno iskustvo tokom celog procesa zapošljavanja.

Hvala vam još jednom što ste pokazali interesovanje za rad u našoj kompaniji. Radujemo se što ćemo upoznati nove talente koji će doprineti našem rastu i uspehu.

Srdačno,

Tim za ljudske resurse Štamparije RP - Gornji Milanovac

OTVORENE POZICIJE

Kontakt

: ŠTAMPARIJA RP doo


: Ibarski put 31, Nevade, 32300 G.Milanovac, Srbija


: +381 32 720 120


: +381 32 720 122


: info@rp.rs


Pridružite nam se

: Facebook

: LinkedIn